Dataansvarlig


Dataansvarlig
Dansklei ApS
Friis Hansens Vej 5
7100 Vejle
Danmark
CVR: 39175606

Telefon: 23 63 73 03
E-mail: info@danskleidk
Web: www.dansklei.dk

Databehandling


Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger kaldes i daglig tale databeskyttelsesforordningen eller GDPR (General Data Protection Regulation).

Dataene der indsamles, behandles og deles i forbindelse med håndtering af Legal Entity Identifier (LEI) omhandler hovedsageligt selskabsoplysninger, hvilket betegnes som juridiske personer. Desuden er LEI oplysninger gjort offentligt tilgængelige af officielle myndigheder. Dette bevirker at hovedparten af de indsamlede data ikke hører hjemme under GDPR databeskyttelsesforordningen. Men vi behandler alle data seriøst og sikkert.

Kommunikationen mellem vores website og brugeren beskyttes og krypteres med sikkerhedsteknologien Secure Socket Layer også kendt som SSL.

Vi indsamler oplysninger om selskabets repræsentant i form af navn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse gemmes i 10 år i henhold til Global Legal Entity Identifier Foundation’s (GLEIF) forskrifter. I de tilfælde hvor det er påkrævet af GLEIF systemet, deles disse informationer med GLEIF, Local Operating Units (LOU) og deres samarbejdspartnere. Oplysningerne anvendes af os, når der skal kommunikeres med selskabet omkring LEI.

Ved betaling med betalingskort udveksles betalingsoplysninger direkte mellem brugeren og vores udbyder af betalings service: Stripe. Stripe er en PCI Service Provider Level 1 og en del af Visa Europe. Informationer om betaling håndteres i henhold til gældende lovgivning.

Ved betaling med bankoverførelse registrerer og gemmer de involverede banker informationer i henhold til gældende lovgivning.

Vores regnskabsmateriale opbevares i henhold til bogføringsloven i minimum 5 år.

Google Analytics og Google Ads anvendes til måling af trafik på websitet. Google indsamler data om din adfærd på sitet. Informationerne anvendes til at forbedre vores produkter, services og annoncering. Dataene deles med Google og gemmes i 26 måneder.

Spørgsmål omkring egne data kan rettes til den dataansvarlige.

Version: 27-02-2020