Vi har gjort det nemt for dig at forny eller flytte din LEI-registrering. Vi sørger for at forny/genbestille din LEI-kode uden bøvl for dig. Indtast LEI-nummer eller virksomhedsnavn, vælg ejerskabsstruktur, klik på Gem og fortsæt. Nemmere bliver det ikke!

Kommer du i tvivl om noget undervejs, så sidder vi klar ved mail og telefon: info@dansklei.dk og 23 63 73 03.

Virksomhedsoplysninger
Hentes fra LEI
Brugeroplysninger

Fuldmagt kan downloades her: Fuldmagt

Automatisk fornyelse af LEI-koden

Din LEI-kode skal fornys hvert år. Du kan overlade det til os ved at vælge LEI-registrering for et, tre eller fem år, så tager vi os af det hele. Vælger du et flerårigt abonnement bliver din årlige betaling mindre.
Vi er eksperter i LEI-koder og LEI-registrering og er officiel GLEIF registreringsagent.

Vi sender LEI-koden til dig – så er du klar til at handle

Når din LEI-kode er godkendt, sender vi den til dig på mail. Det tager normalt 1-2 hverdage eller 1-24 timer med ekspreslevering. Hvis din virksomhed er registreret i Norden, henter mange banker automatisk din LEI-kode fra det globale register, og du behøver ikke foretage dig mere. I andre tilfælde skal du huske at sende koden til din bankrådgiver. Alle LEI-koder ligger i en offentligt tilgængelig database hos GLEIF – det globale LEI-register.

For det meste kan du handle med værdipapirer, så snart du modtager dit LEI-nummer. Nogle banker forlanger dog, at LEI-nummeret skal kunne verificeres i GLEIF, før du kan handle. GLEIF opdaterer databasen hver dag kl. 13. så i enkelte tilfælde kan du risikere at skulle vente til næste dag.

Ønsker du at overflytte din LEI-kode til Dansk LEI?

Det er nemt at overflytte din LEI-kode til os. Du skal bare udfylde formularen her på siden, så tager vi os af resten. Din LEI-kode ændrer sig ikke, og det er gratis at overføre den. Når vi overtager din LEI-registrering, skal vi koordinere med din tidligere leverandør, derfor kan det tage lidt tid at gennemføre overførslen – typisk kan det tage op til en uge.

Gennemsigtighed

Gennemsigtighed kendetegner Dansk LEI. Her er ingen ekstra gebyrer eller omkostninger – du betaler det faste lave beløb, og så tager vi os af det hele. Husk at give os besked, hvis der er ændringer i dine data eller kontaktoplysninger, så opdaterer vi i LEI-systemet uden ekstra omkostninger for dig.