Dansk LEI ApS er en dansk virksomhed, der formidler, registrerer, vedligeholder og fornyr LEI-koder (Legal Entity Identifier) for virksomheder, foreninger og fonde. Mange banker, advokater og revisorer henviser til os.

Hos Dansk LEI får du billig og hurtig LEI-kode service – faktisk den billigste og hurtigste oprettelse, fornyelse og flytning af LEI-koder i Danmark. Det kan vi levere, fordi vi har optimeret og automatiseret alle processer, så det er både nemt, sikkert og hurtigt for dig at oprette dit LEI-nummer.

Sikkerhed og dansk kundeservice hos Dansk LEI

Dansk LEI er stiftet af Bo Korsager i 2017. Formålet med dansk LEI er at tilbyde kunderne en dansk formidler af LEI-koder, hvor sikkerhed, gennemsigtighed og kundeservice er i højsædet. Med et dansk alternativ til de mange udenlandske formidlere ønsker Dansk LEI at tilbyde en personlig og serviceminded indgang til LEI-systemet. Derfor kan du altid få fat i en medarbejder hos Dansk LEI, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for en forklaring på LEI-systemet.

Dansk LEI er officiel GLEIF registreringsagent. Det betyder, at vi er akkrediteret formidler godkendt af GLEIF. Vi er en del af ECIT Group – en nordisk koncern med mere end 1000 ansatte i Danmark, Norge og Sverige, der udbyder it-løsninger, forretningssystemer og HR- og regnskabsløsninger.

 

Bo Korsager

Stifter og medejer af Dansk LEI
Master of Science in Planning & Organisation
info@dansklei.dk og 23 63 73 03.
Find mig på LinkedIn