Opret LEI-kode nu og få Danmarks laveste priser og den hurtigste og nemmeste oprettelse. Vi har automatiseret processerne, så du bare skal indtaste CVR-nummer, mail og kontaktperson.  
Er du i tvivl om noget angående oprettelse af din LEI-kode, så tag fat i os på 23 63 73 03 – vi sidder ved telefonen, klar til at hjælpe dig videre med registreringen.

Ingen resultater.

Virksomhedsoplysninger
Hentes fra CVR
Ejerskab og kontrol

Ingen resultater.

Hentes fra CVR
Ejerskab og kontrol af moderselskab

Ingen resultater.

Hentes fra CVR
Brugeroplysninger

Fuldmagt kan downloades her: Fuldmagt

Du modtager din LEI-kode lynhurtigt

Når din LEI-kode er godkendt, sender vi den til dig på mail, og du kan oftest bruge den med det samme. Det tager normalt 1-2 hverdage og mellem 1 og 24 timer med ekspresoprettelse. Din bank modtager for det meste LEI-koden automatisk – hvis din virksomhed er registreret i Norden – og du behøver ikke foretage dig mere. I andre tilfælde skal du huske at sende koden til din bankrådgiver.

 

Hvorfor vælge en dansk LEI-udbyder?

Troværdighed og lokal forankret forståelse af virksomheders behov som LEI kunder er vigtigt når du vælger LEI-udbyder. Dansklei har mange års erfaring med at tilbyde danske virksomheder og organisationer skræddersyet dansksproget support på valg af LEI registrering og smidig gennemførsel af LEI kode registreringer. Som dansk selskab, hjemmehørende i Vejle området, er vi din eneste dansk-baserede leverandør af LEI koder.

 

Hvorfor skal du oprette en LEI-kode?

Formålet med LEI-systemet er at skabe gennemsigtighed på de finansielle markeder og overvåge finansielle transaktioner globalt. LEI-systemet skal være med til at afsløre økonomisk kriminalitet, sikre økonomisk vækst og forebygge finansielle kriser.
Få mere at vide om LEI-koder og baggrunden for, at du skal have et LEI-nummer her
Hvad er LEI-koder?

GLEIF (Global Legal Identifier Foundation) er en overnational non-profit organisation, der skal støtte implementeringen og brugen af LEI-koder. GLEIF akkrediterer lokale organisationer, LOU (Local Operating Unit) til at udstede LEI-koder i det Globale LEI Index. GLEIF står for det globale LEI-register. Dansk LEI er akrrediteret af GLEIF som dansk formidler af LEI-koder

Hvad betyder LEI-nummeret?

LEI-nummeret består af 20 karakterer. De angiver hvem, der har udstedt koden (LOU), identificerer den enkelte virksomhed, kontrolcifre og et par pladsholdere til fremtidig funktionalitet. Numrene kan se meget forskellige ud:

  • Danske Bank A/S: MAES062Z21O4RZ2U7M96
  • Bitcoin Group SE: 3912007O3KBYO8R0SM9
  • Google LLC: 7ZW8QJWVPR4P1J1KQY45

Vi passer på dine data

De oplysninger, vi får og behandler ved LEI-registrering, er primært oplysninger fra CVR-registeret, selskabsoplysninger som i forvejen er offentligt tilgængelige. Altså ikke personlige oplysninger. Du kan være tryg ved, at vi behandler alle dine data seriøst og sikkert. Vi gemmer dine oplysninger i 10 år i henhold til GLEIF’s forskrifter, og alle data ligger på en europæisk server.
Få mere at vide i vores privatlivspolitik her

Nemmere bliver det ikke at oprette en LEI-kode

Når du opretter en LEI-kode henter vi automatisk virksomhedsoplysninger fra CVR-registeret. Det eneste, du skal gøre, er at angive en kontaktperson og kontaktoplysninger, så tager vi os af resten. Har du ikke et CVR-nummer, kan vi sandsynligvis stadig hjælpe dig – tag fat i os på 23 63 73 03 nu.